Σε ποιές περιοχές της Βοιωτίας και της Στερεάς εντοπίζονται τα 34 νέα κρούσματα

Ο χάρτης κρουσμάτων της Στερεάς…

9 περιστατικά έχει ο χάρτης του ΕΟΔΥ και για τη Βοιωτία.

 Τα περισσότερα από αυτά συνολικά 4 είναι στη Θήβα και αντιστοιχούν σε δύο γυναίκες 28 και 45 ετών και δύο άνδρες 61 και 75. Από ένα νέο κρούσμα έχουμε σε Λιβαδειά (άνδρας 62 ετών), Αλίαρτο (άνδρας 20 ετών), Κλειδί (17χρονη), Πλαταιές (67χρονος) και Σχηματάρι (γυναίκα 50 ετών).

Τα κρούσματα στη Στερεά

Εννέα περιστατικά χρέωσε στη Φθιώτιδα ο ΕΟΔΥ στο χάρτη της Τετάρτης (18/11), ωστόσο οι ιχνηλατήσεις έφεραν αρκετά ακόμη περιστατικά.

Στην επίσημη λίστα είναι καταγεγραμμένος τόσο ο 61χρονος Λαμιώτης, όσο και ο 46χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα.

Είναι ωστόσο μέσα ως καινούρια, ακόμη τέσσερις (4) γυναίκες από τη Λαμία 21, 53, 29 και 50 ετών και μία (1) ακόμη γυναίκα από την περιοχή του Δομοκού 74 ετών. Καταγράφεται επίσης και ένας (1) 57χρονος από το Δήμο Λοκρών και ένας (1) 26χρονος από τη Λαμία.

Εκτός λίστας τώρα, επιβεβαιώθηκαν ως θετικοί στην covid-19 οι 2 αστυνομικοί από το ΑΤ Δομοκού που είχαν θετικό rapid test, ενώ βρέθηκε και 1 ακόμη αστυνομικός από άλλη υπηρεσία επίσης θετικός.

Ο μακρύς κατάλογος συμπληρώνεται από  14 νέα περιστατικά από τη Λαμία (8 άνδρες και 6 γυναίκες) που βγήκαν θετικά από μοριακό τεστ και άλλους 3 που ήταν θετικοί σε rapid και αναμένεται η επιβεβαίωση από μοριακό. 1 ακόμη από το Μαρτίνο (78 ετών) στενή επαφή παλαιότερου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ενώ οι πληροφορίες προσθέτουν και 2 από την περιοχή της Αμφίκλειας.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι σχεδόν τα μισά είναι από ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Επίσης στο ΚΥ Αταλάντης είχαμε και τρία ακόμη θετικά από επανεξέταση γνωστών ασθενών, όπως και δύο στο ΚΥ Λαμίας.

8 είναι τα νέα κρούσματα της Ευρυτανίας που σχεδόν όλα εντοπίζονται στο Καρπενήσι. Μόνο μία περίπτωση αντιστοιχεί σε 52χρονη αλλοδαπή που μένει στη Γρανίτσα. Τα άλλα εφτά εντοπίζονται στο Καρπενήσι με μία 86χρονη μάλιστα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της πόλης. Στη λίστα του ΕΟΔΥ υπάρχουν άλλες τέσσερις γυναίκες ηλικίας 18 με 52 ετών και δύο άνδρες 44 και 61.

Στην Εύβοια τα νέα κρούσματα είναι 6. Πέντε γυναίκες και ένα αγόρι 4 ετών από τη Λίμνη Ευβοίας. Η Λίμνη που έχει μία ακόμη 33χρονη ασθενή covid-19, ενώ τα υπόλοιπα περιστατικά εντοπίζονται σε Χαλκίδα (3) και τα Ψαχνά (1).

Τέλος στη Φωκίδα τα νέα περιστατικά είναι 2, σε 48χρονο από την Άμφισσα και 52χρονη από την Ιτέα.

lamiareport.gr

Σχετικά