Που εντοπίζονται τα κρούσματα σε Βοιωτία-Στερεά

Μετά από πολύ καιρό, ο ΕΟΔΥ παρουσιάζει την Περιφέρεια Στερεάς με μονοψήφια νούμερα σε όλους τους νομούς της και συνολικά 15 νέα κρούσματα μαζί με τα 2 που χρέωσε στη Φθιώτιδα.

3 είναι τα νέα περιστατικά που χρεώνονται  στη Βοιωτία, σε Θήβα, Κάστρο και Λιβαδειά και πρόκειται για 21χρονο, 46χρονο και 41χρονη, αντίστοιχα.

Που εντοπίζονται τα  κρούσματα στην υπόλοιπη Στερεά

 ΦΘΙΩΤΙΔΑ-Πρόκειται για τον 69χρονο που εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και για έναν 26χρονο που διαγνώσθηκε θετικός σε ιδιωτικό εργαστήριο (δεν έχει καταγραφεί ακόμη η 25χρονη που διαγνώσθηκε την ίδια ημέρα).

Επειδή το ρεπορτάζ τρέχει, σημειώνουμε ότι έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας άλλα εφτά (7) τεστ ως θετικά στην covid-19. Ανήκουν σε δύο άνδρες 40 και 50 ετών, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένα ακόμη ζευγάρι από τη Λαμία περίπου 55 ετών, που προσήρθαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ στο Κέντρο Υγείας Λαμίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό ένας 20χρονος από τη Λαμία και ένας 36χρονος από τη Στυλίδα.

Δύο χρεώνονται και στην Ευρυτανία και αντιστοιχούν σε δύο άνδρες 59 και 68 ετών από το Καρπενήσι.

Τα περισσότερα εντοπίζονται στη Φωκίδα συνολικά 5 και αφορούν δύο άνδρες από την Άμφισσα 77 και 79 ετών με τον τελευταίο μάλιστα να νοσηλεύεται στο ΓΝ Άμφιοσας.

Στην Εύβοια έχουμε 3 νέα κρούσματα σε άνδρα 74 ετών και γυναίκα 78 ετών από Νέα Αρτάκη και 30χρονη από τη Χαλκίδα.

lamiareport

Σχετικά