Η Αλίαρτος στολίστηκε,φωτίστηκε και η Σπηλιά-Το μήνυμα του Δημάρχου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Φιλότιμες προσπάθειες καταβάλλουν όλοι οι δήμοι της χώρας, για τον στολισμό και τον εορταστικό διάκοσμο στέλοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους δημότες.

Αν και τα φετινά Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε στην σκιά της πανδημίας και σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, με το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς να παραμένει  κλειστή τις φετινές γιορτές, οι δήμοι της Βοιωτίας, καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να δημιουργήσουν ένα κλίμα γιορτής και χαράς για να ξορκίσουν την μελαγχολία των ημερών που άλλοτε ήταν οι πιο γιορτινές, οι πιο φωτεινές και οι πιο χαρμόσυνες του χρόνου! 

 Σίγουρα φέτος το παραμύθι της μαγείας των Χριστουγέννων δεν θα το ζήσουμε, ωστόσο το εορταστικό κλίμα σε πείσμα του κορονοϊού και των δύσκολων καιρών είναι εδώ και όλος ο νομός βαδίζει πλέον σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

 Με μικρότερους προϋπολογισμούς σαφώς γιατί υπάρχουν άλλες ανάγκες που προηγούνται και παρότι οι φωτεινές γιρλάντες και τα λαμπιόνια μπορεί από κάποιους να θεωρούνται πολυτέλεια στις μέρες μας, εντούτοις έχουμε ανάγκη μέσα σε αυτήν την απέραντη ερημιά και την μελαγχολία, να δούμε την πιο φωτεινή και αισόδοξη πλευρά της ζωής. 

bsh

Αυτό θα είναι άλλωστε και το φετινό μήνυμα των Χριστουγέννων. Να σταθούμε ξανά όρθιοι για να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Άρωμα Χριστουγέννων μύρισε λοιπόν και στην Αλίαρτο, όπου τα συνεργεία του δήμου στόλισαν την πόλη και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

 Ο δήμος, στο πλαίσιο του στολισμού, ενόψει των Χριστουγέννων φώτισε και το φυσικό σπήλαιο στην είσοδο της πόλης και το θέαμα είναι πολύ όμορφο!!!

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης,μέσα από την κάμερα του permissos.gr,δηλώνει, ότι είναι  περίεργα τα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουμε φέτος και εύχεται γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά