Φανή Παπαθωμά από Θεσπιές:”Κάποιοι”δεν σεβάστηκαν νόμους,δεν σεβάστηκαν ανθρώπινες ζωές-ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε  τις Θεσπιές,οι οποίες βρίσκονται στην τέταρτη ημέρα αποκλεισμού,η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για να μιλήσει με τον Δήμαρχο Aλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη, με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Βοιωτίας κ.Ζαμάνη και τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που επιτηρούν την εφαρμογή των μέτρων της καραντίνας.

Σύμφωνα με την κα Φανή Παπαθωμά, βρισκόμαστε εν αναμονή νεότερων αποφάσεων, για παράταση της καραντίνας η την άρση του αποκλεισμού από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες μας που τέτοιες μέρες βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ένα ολόκληρο χωριό δοκιμάζεται γιατί “κάποιοι”δεν σεβάστηκαν νόμους,δεν σεβάστηκαν ανθρώπινες ζωές,δεν σεβάστηκαν το πολύτιμο αγαθό της υγείας.

Σχετικά

10 Άποψη για τα “Φανή Παπαθωμά από Θεσπιές:”Κάποιοι”δεν σεβάστηκαν νόμους,δεν σεβάστηκαν ανθρώπινες ζωές-ΒΙΝΤΕΟ”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Συμφωνω οτι εχει υπαρξει λαθος στις θεσπιες αλλα η κυρια παπαθωμα ειπε δεν σεβαστηκαν γιατι δεν ειπε τα ιδια για το πανηγυρι της αλιαρτου που μετειχαν και βουλευτες και ηταν ο ενσς πανω στον αλλον.μαλλον ξεχναει ευκολα.ποσοι ηταν στο πανηγυρι στην αλιαρτο.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Η κυρια παπαθωμα με τον τροπο αυτο σημερα επιτιθεται φραστικα κατα κατοικων των θεσπιων.δεν την ειδαμε να επιτιθεται ετσι για την δημοσια υγεια με οτι εγινε στον σλιαρτο στο πανηγυρι.θσ κριθουν ολοι στις ερχομενες εκλογες.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    Πανηγυρι αλιαρτου.1ντασιωτης δημαρχος αλιαρτου2ταγκαλεγκας δημαρχος λεβαδεων3γιωτα πουλουβουλευτης4κουτσουμπας βουλευτης δεν ειδαμε τα ιδια σχολια απο την κυρια παπαθωμα περι συνωστισμου περι δημοσιας υγειας.οι παραπανω αποτελουν εξαιρεση στους νομους κα παπαθωμα.σεβαστηκαν την δημοσια υγεια;

  4. Γεωργιος γεωργιου

    Αναμενουμε απαντηση του κου μουλκιωτη βουλευτου βοιωτιας απο τις θεσπιες θηβων για τις δηλωσεις της κας παπαθωμα αντιπεριφερειαρχου για την φραστικη επιθεση κατα κατοικων της κοινοτητας θεσπιων.η κα παπαθωμα δεν εκανε τα ιδια σχολια για το πανηγυρι στην αλιαρτο.

  5. Γεωργιος γεωργιου

    Ο προεδρος της κοινοτητας θεσπιων οφειλει να αποστειλει επιστολη για τα σχολια της κας παπαθωμα για κατοικους της κοινοτητας στον περιφερειαρχη στερεας ελλαδος και να ζητησει την παραιτηση της
    κας αντιπερειφεριαρχου.

  6. Γεωργιος γεωργιου

    Επειδη η κυρια παπαθωμα στοχοποιει κατοικους της κοινοτητας θεσπιων ο προεδρος της κοινοτητας κος δριτσας μετα το τελος των περιοριστικων μετρων και με ολα τα μετρα προφυλαξης να συγκαλεσει εκτακτο τοπικο συμβουλιο και με ψηφοφορια να ειναι ομοφωνα καταδικαστικη να δηλωσουν οτι η κυρια φανη παπαθωμα θεωρειται ανεπιθυμητο προσωπο στην κοινοτητα θεσπιων του δημου αλιαρτου.για συμπαρασταση στην κοινοτητα θεσπιων πρεπει να πραξουν το ιδιο.οι τοπικοι παραγοντες των κοινοτητων.ασκρης λεονταριου νεοχωριου μαυροματιου.

  7. Γεωργιος γεωργιου

    Η κυρια παπαθωμα το μονο που της εχει απομεινει να θεσει την παραιτηση της υποψιν του περιφερειαρχη στερεας ελλαδας κου σπανου.το μονο που εκανε σημερα ειναι οτι εθεσε τελος στην πολιτικη της στσδιοδομια με τα σχολια κατα κατοικων των θεσπιων.οπωσδηποτε πρεπει να λαβει θεση ο βουλευτης κος μουλκιωτης για το θεμα.εξ αφορμης οτι οι θεσπιες ειναι ο τοπος του.

  8. Ττη

    Η αλήθεια λέγεται επίθεση?

  9. Γεωργιος γεωργιου

    Ποια αληθεια;στο πανηγυρι αλιαρτου ελσβε θεση ;οχι γιατι ηταν παροντες βουλευτες.αντε για να παρουμε τελος σε αυτη την χωρα.

  10. Ττg

    Με κάτι σαν εσένα έχουμε πάρει τέλος (Ωραία Ελληνική)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα