SOS εκπέμπει ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών-Χωρίς αναισθησιολόγο στις εφημερίες το Νοσοκομείο Θήβας

nosokomeio thivas kefiap-

Προς                                                                                                            

          Διοικητή 5Ης ΥΠΕ

          Κον Φώτη Σερέτη                                         EΠΕΙΓΟΝ

                                                                                                                                                                 Θήβα 24 Μαρτίου 2021

                                                                                                                                                                 Αρ.Πρωτ.890

           Είναι γνωστή σε όλους μας η υπέρμετρη και φιλότιμη προσπάθεια του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Θηβών, κυρίως την περίοδο της πανδημίας, όπως άλλωστε και σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδος.

          Επίσης όμως, είναι γνωστές σε όλους μας οι ελλείψεις του Νοσοκομείου της Θήβας και κυρίως η υποστελέχωση του με αποτέλεσμα να γίνονται επαναλαμβανόμενες εφημερίες Ιατρών και Νοσηλευτών, χωρίς να προβλέπονται κρίσιμες ειδικότητες.

          Επίσης η επιβαρυμένη κατάσταση του Νοσοκομείου λόγω αθρόας εισαγωγής περιστατικών Covid-19, εκ των οποίων δύο ασθενείς με ιδιαίτερη επιβάρυνση.

          Επειδή το Νοσοκομείο βρίσκεται σε διαρκή εφημερία λόγω της πανδημίας και καλείται να εξυπηρετήσει όχι μόνον τις εισαγωγές ασθενών Covid-19 αλλά και τυχόν διακομιδές διασωληνομένων ασθενών προς Νοσοκομεία της Αθήνας και των όμορων Νομών,  για τις οποίες είναι απαραίτητο να διενεργηθούν (οι διασωληνώσεις) από Ιατρό Αναισθησιολόγο.

           Επειδή από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 28 Μαρτίου στις εφημερίες δεν προβλέπεται εφημερεύων Ιατρός Αναισθησιολόγος, κατά συνέπεια η οποιαδήποτε τυχούσα διασωλήνωση, καθίσταται αδύνατος, με ενδεχόμενες ολέθριες για την υγεία των ασθενών συνέπειες.

           Επειδή υφίσταται χρόνος να προβλεφθεί για τις επόμενες ημέρες εφημερία Ιατρού Αναισθησιολόγου, προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια για την τυχόν απαιτούμενη διασωλήνωση ασθενών.

                                                                   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ         

           Σας καλούμε όπως ενεργήσετε και διατάξετε τη συμπλήρωση του πίνακα εφημεριών με την προσθήκη Ιατρού Αναισθησιολόγου, όπως απαιτείται για την κατά το δυνατόν εύρυθμη διεξαγωγή των εφημεριών αλλά πρωτίστως για την αποφυγή οποιουδήποτε σφάλματος το οποίο μπορεί να οδηγήσει μέχρι την απώλεια ζωής ασθενών.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας

Η Πρόεδρος

  Φιλιώ Πρωτόπαπα

Κοιν:  Υπουργό Υγείας κον Βασίλειο  Κικίλια

           Υποδιοικητή 5ης ΥΠΕ κον  Σταύρο Παπαγεωργίου

           Διοικητή Νοσοκομείων Λιβαδειάς –Θήβας κον ΘάνοΤσαντήλα

          Υποδιοικητή Νοσοκομείων Λιβαδειάς Θήβας κον Κων/νο Χροναίο

Σχετικά

2 Άποψη για τα “SOS εκπέμπει ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών-Χωρίς αναισθησιολόγο στις εφημερίες το Νοσοκομείο Θήβας”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΣΥΝ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    ΧΩΡΙΣ Μ.Ε.Θ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΦ ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΦΑΓΗΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ;ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα