Καταγγελία αναγνώστη για αδιαφορία του αν.Διοικητή του Νοσοκομείου Θήβας για την έλλειψη αναισθησιολόγου

nosokomeio-thivas

ΚΑΤΑΓΓΕΛIΑ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΉ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΘΗΒΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΈΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ.

 Επώνυμη καταγγελία απέστειλε στο  permissos.gr,  αναγνώστης, για  την έλλειψη αναισθησιολόγου και αδιαφορία από τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θήβας.

Ο καταγγέλων περιγράφει το περιστατικό, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο Θήβας,τον πατέρα του.

Δείτε τι καταγγέλει για το περιστατικό που έζησε:

 Στις 26/3 μετά από ατύχημα  που είχε ο πατέρας μου με κάταγμα ισχύου τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο Θήβας,οπου έγινε η εισαγωγή του και οι γιατροί κύριος Δ…. και κύριος Κ….. οι οποίοι φέρθηκαν άψογα όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό, αποφάσισαν να χειρουργηθει 1 Απριλιου.

Μια μέρα πριν αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προετοιμασία του ασθενή..

Λίγη ώρα μετά με ενημέρωσαν πως δεν θα γίνει το προγραμματισμένο χειρουργείο διότι ο μοναδικός αναισθησιολογος που υπάρχει είναι άρρωστος και θα πρέπει να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. 

Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διοικητή νοσοκομείου Θήβας έπειτα από  επικοινωνία που είχα μαζί του ως προς την αμέλεια του για την στελέχωση του νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό.

 Είναι λυπηρό να έχουμε στην πόλη μας ένα νοσοκομείο το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό και επείγον περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος βρίσκονται στη διάθεση του permissos.gr

Σχετικά