Tα 35 κρούσματα της Βοιωτίας-Δείτε τις περιοχές

Ένα ακόμη μωρό στη λίστα της Λαμίας που μετρά 11 νέες μολύνσεις. Η διασπορά των 110 κρουσμάτων της Στερεάς…

Τα περισσότερα έχει η Βοιωτία συγκεκριμένα 35. ΟΙ ηλικίες είναι από 18 μέχρι 85, 25 άνδρες και 10 γυναίκες. Τα κρούσματα εντοπίζονται σε Θήβα 10, Σχηματάρι 7, Λιβαδειά 6, Ορχομενό 5, Αλίαρτο 2, Βάγια, Δίστομο, Κυριάκι και Πρόδρομο από 1.

Στην υπόλοιπη Στερεά

«Καμπανάκι» σήμανε για μία ακόμη φορά στις υγειονομικές αρχές για τη Λοκρίδα, μετά την ανίχνευση 15 κρουσμάτων σε ιχθυοτροφείο της περιοχής.

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ πραγματοποιήσαν δειγματοληψίες με περίπου 140 τεστ σε ιχθυοκαλλιέργειες, με όλα τα θετικά να προέρχονται από την ίδια επιχείρηση και να αφορούν αλλοδαπούς εργάτες από την Ινδία ή το Πακιστάν.

Οι ηλικίες τους είναι από 22 μέχρι 56 ετών όλοι άνδρες. Σε όλους έχουν δοθεί οδηγίες για καραντίνα και φυσικά να μην πλησιάσουν τη δουλειά για τις επόμενες 10 ημέρες.

Στη λίστα υπάρχουν άλλα τρία κρούσματα από το Δήμο Λοκρών σε 45χρονο από τη Μαλεσίνα, 65χρονο από την Αταλάντη και 94χρονη από το Μαρτίνο.

Μια «11αδα» κρούσματα χρεώνονται στη Λαμία, ανάμεσά τους και ένα μωρό, ενώ οι υπόλοιπες ηλικίες είναι από 18 έως 72 ετών, πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

Μέχρι τα 31 κρούσματα που περιλαμβάνει η λίστα της 3ης Απριλίου για τη Φθιώτιδα, έχουμε έναν 24χρονο από το Δήμο Δομοκού και έναν 25χρονο από το Δήμο Μακρακώμης.

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων χρεώθηκε για μία ακόμη ημέρα στη Στερεά.

27 είναι τα νέα περιστατικά στην Εύβοια. Τα περισσότερα στη Χαλκίδα συνολικά 15, ανάμεσά τους και ένα αγοράκι 5 ετών. Συνολικά σε όλο το νομό έχουμε ακόμη 13 άνδρες και 13 γυναίκες με τις ηλικίες να είναι από 14 μέχρι 73. Τα υπόλοιπα εντοπίζονται σε Ψαχνά, Αλιβέρι, Βασιλικό, Ερέτρια, και Σκύρο από 2, Αμάρυνθο και Μαρμάρι από 1.

Ανησυχητικά μεγάλος είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Ευρυτανία. Τα 13 κρούσματα είναι όλα στο Καρπενήσι, επιβεβαιώνοντας κάποιες φήμες για διασπορά από συγκεκριμένη δραστηριότητα… Οι ηλικίες είναι από 0 (μωρό) μέχρι 52 ετών, 7-6 σύμφωνα με το φύλο και διάμεση τιμή τα 41 έτη.

Τέλος στη λίστα είναι και η Φωκίδα με τέσσερις (4) νέες μολύνσεις. Δύο στην Άμφισσα (24χρονη, 50χρονος) και από ένα σε Δελφούς (24χρονη) και Γραβιά (55χρονη).

lamiareport

Σχετικά