ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός 1-1: Γκέλα στην Κρήτη

Τον Λεβαδειακό υποδέχθηκε ο  ΟΦ Ιεράπετρας και τον υποχρέωσε σε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) για τη 18η αγωνιστική της Super League 2!

Στο 40ο λεπτό οι ασπρόμαυροι κερδίζουν πέναλτι, για μαρκάρισμα του Παναγιώτου στο Βογιατζή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούστα και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού!

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 88′ όμως η έμπνευση του Σανίνο να περάσει στο 55′ στο ματς το Μαρίνο, αποδείχθηκε ευρηματική καθώς ήταν εκείνος που με κεφαλιά ισοφάρισε για τους Βοιωτούς!

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο 30’ ο Λεβαδειακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το σουτ του Νίκα σταμάτησε στο δοκάρι!

Η εξέλιξη του ματς:

15’ Σέντρα Πολέτο από αριστερά αλλά η κεφαλιά του Μπιανκόνι δεν βρήκε στόχο

17’ Σέντρα του Πολέτο από τα αριστερά και πάλι στον Μπιανκόνι ο οποίος με προβολή δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

23’ Σουτ του Μύγα έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ

27’ Σουτ του Νίκα από τα 30 μέτρα η μπάλα πέρασε άουτ

30’ Μεγάλη διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Νίκα, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα όμως πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά με νέο σουτ την έστειλε ελάχιστα άουτ!

40’ ΓΚΟΛ με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κούστα. Ο Παναγιώτου σε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Βογιατζή παραχώρησε πέναλτι υπέρ του ΟΦΙ!

68’ Εκτέλεση φάουλ του Μεχία, η μπάλα άουτ

84’ Σέντρα του Μύγα από δεξιά, κεφαλιά του Τζημόπουλου όμως ο Μένκα με υπερένταση απέκρουσε

88’ ΓΚΟΛ σέντρα του Κονέ από δεξιά, ο Μαρίνος με κεφαλιά κάνει το 1-1!

Με πληροφορίες από sports-factory

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουέρο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (55′ λ.τρ. Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75′ Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83′ Αρσενίδης)

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Δημόπουλος (54′ Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74′ Ενόμο), Μεχία, Πολέττο (74′ Κονέ), Συμελίδης (54′ Τζιώρας), Μπιανκόνι (81′ Κωστή)

Σχετικά