62 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων-53 σε καραντίνα

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κοινοτικό Κατάστημα Αγίου Γεωργίου από τις 09:00 έως τις 11:00 και στο Κοινοτικό Κατάστημα Δαύλειας από τις 12:00 έως τις 15:00.

Θερμή Παράκληση να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ. την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων είναι 62, εκ των οποίων τα 9 νοσηλεύονται και τα 53 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι η ελαφρώς μειωμένη μεταβολή των ενεργών κρουσμάτων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή των πολιτών απ’ το να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Επίσης, στην ίδια κατεύθυνση ελέγχου της διασποράς του ιού κι ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Λεβαδέων πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, 34 γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε υπαλλήλους καθαριότητας των σχολείων, σε σχολικούς φύλακες και σε εργαζόμενους των σχολικών κυλικείων.

Όλα τα δείγματα βρέθηκαν αρνητικά.

Σχετικά