Φρικτή κακοποίηση αδέσποτου και ΠΑΛΙ στη Λιβαδειά-Φωτογραφίες

 Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς 

ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ

Δύο αδεσποτάκια που μεγάλωσαν μαζί, στειρώθηκαν και φροντίζονταν καθημερινά από κάτοικο της περιοχής Μάκρεσι έχοντας φτιάξει και πρόχειρα σπιτάκια για να τα προφυλάξει, εξαφανίστηκαν πριν δύο εβδομάδες και ο άνθρωπος αυτός θεώρησε πως έπεσαν κι αυτά θύματα από φόλες όπως τόσα άλλα την ίδια περίοδο.

 Που να φανταστεί την φρίκη… εχθές επέστρεψε το ένα σε άθλια κατάσταση και με την πατούσα του δεμένη με χοντρό σύρμα.. μολυσμένο και να σαπίζει το πόδι του… κάποιος το είχε δεμένο με σύρμα επί δύο εβδομάδες!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΕΠΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

Ποιος ξέρει πως κατάφερε να ξεφύγει και να γυρίσει στον άνθρωπο που εμπιστευόταν… πιθανόν να μάσησε τα σύρματα και να έφυγε.. Η μικρή νοσηλεύεται σε κλινική, χειρουργήθηκε και ο συνεργαζόμενος με τον δήμο κτηνίατρος έκανε ότι μπορούσε να σώσει το πόδι αλλά δυστυχώς ήταν αργά, έπρεπε να ακρωτηριαστεί μέρος του ποδιού.. 

Όμως το άλλο κοριτσάκι ακόμα αγνοείται… Είναι ακόμα ζωντανή;;;; Είναι ακόμα στα χέρια ενός βασανιστή;;;; Στην σκυλίτσα που αγνοείται λείπουν τα δόντια από την μια πλευρά οπότε ούτε τα σύρματα πιθανόν να μην μπορεί να μασήσει. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ή ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ή ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ….ΤΩΡΑ!!!

ΥΓ στην τελευταία φωτογραφία είναι η σκυλίτσα που αναζητούμε..

Σχετικά