Kλείνει αύριο η Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ λόγω πιθανού κρούσματος κορονοϊού

ΚΛΕΙΣΤΗ Η Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ .

Με απόφαση του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας,που λήφθηκε σήμερα,  Κυριακή 18-4-2021,  κλείνει αύριο Δευτέρα 19-4-2021, η Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ , λόγω πιθανού κρούσματος  κορονοϊού και εν αναμονή του μοριακού τεστ. 

Για το γεγονός ενημερώθηκε  ο Δήμαρχος, κος Ντασιώτης Γεώργιος, ο οποίος έδωσε εντολή και έγινε σήμερα απολύμανση σε όλο το κτίριο.

Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Δν/τη Β/θμιας Εκπ/σης κο Κούτσικο Λάμπρο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για πιθανή διασπορά του ιού και αναφέρθηκε σε  τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων. Ωστόσο οι οδηγίες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, προβλέπουν εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων, τα οποία και τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια από όλους.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος,ο οποίος παραβρέθηκε με τον Δν/τη του Λυκείου στο χώρο του Σχολείου,κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, κάλεσε τους Εκπαιδευτικούς και κυρίως τις μαθήτριες και τους μαθητές  “”” Να εξαντλήσουν κάθε απόθεμα υπομονής και να εφαρμόσουν με αυστηρότητα τα μέτρα αυτοπροστασίας. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό, τόνισε, κανένας μας δεν αντέχει πισωγύρισμα.”” 

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχετικά