Aυτή είναι η “20αδα” κρουσμάτων στη Βοιωτία-Δείτε τις περιοχές

Η διασπορά των 57 νέων μολύνσεων στη Στερεά Ελλάδα…

Είκοσι (20) νέα κρούσματα έχει το τελευταίο 24ωρο και η Βοιωτία σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. 

Τα περισσότερα 7 είναι στη Λιβαδειά και ακολουθεί η Θήβα με 6, Ορχομενός με 2 και από 1 έχουν Βάγια, Καλλιθέα, Λεοντάρι, Σχηματάρι και Τανάγρα. Σημειώνουμε ότι σε Θήβα και Τανάγρα έχουμε από ένα 15χρονο παιδί. Οι ηλικίες στα κρούσματα είναι από 14 μέχρι 88, με διάμεση τιμή τα 40 έτη.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Είκοσι (20) νέα κρούσματα «αποκάλυψε» ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με το χάρτη της Κυριακής 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα 19 από αυτά είναι στη Λαμία, μαζί με δύο (20 που προέρχονται από Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ηλικίες, καθώς έχουμε από μωρό μέχρι άνδρα 65 ετών, ενώ στη λίστα είναι και δύο μαθητές μία 14χρονη (Γυμνασίου) και ο 15χρονος μαθητής της Α’ Λυκείου που ανιχνεύθηκε στα rapid test της οδού Φιλίας το Σάββατο. Συνολικά έχουμε άλλους 8 άνδρες και άλλες τόσες γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη!

Τέλος η λίστα κλείνει με ένα (1) και το μοναδικό εκτός Δήμου Λαμιέων, κρούσμα που «χρεώνεται» σε 19χρονο στη Μαλεσίνα.

Μετά από πολύ καιρό (από τις 29 Μαρτίου) η Εύβοια έπεσε στα 15 κρούσματα. Οι ηλικίες είναι από 19 έως 76 ετών (διάμεση ηλικία τα 50 έτη), 9 άνδρες και 6 γυναίκες. Τα κρούσματα εντοπίζονται σε Χαλκίδα 9, Κάρυστο, 3, Ψαχνά, Μαρμάρι και Αμάρυνθο από 1.

Τέλος από ένα (1) καινούριο περιστατικό covid παρουσίασαν Φωκίδα και Ευρυτανία. Πρόκειται για 59χρονο στη Γραβιά και 65χρονο στο Καρπενήσι.lamiareport

Σχετικά