Στο Νοσοκομείο εσπευσμένα απο κορωναϊό ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Δύσκολες ώρες για τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.Γεώργιο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε τέστ κορωναϊού στις 12 Απριλίου.
Παρέμεινε έκτοτε σε κατοίκον καραντίνα με ελαφρά συμπτώματα και απλή φαρμακευτική αγωγή αλλά η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του ιεράρχη του γειτονικού Νομού είναι πιο σοβαρή τώρα και έτσι διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, νοσηλεύεται από σήμερα, Τετάρτη 21 Απρίλιου 2021, το απόγευμα, μετά από υπόδειξη των θεραπόντων ιατρών του, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και την κλινική covid-19, με συμπτώματα ελαφράς πνευμονίας. Το μεσημέρι, ο επιχώριος ποιμενάρχης -ο οποίος στις 12/4 είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό- επισκέφθηκε το νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Η αξονική τομογραφία προβλημάτισε τους γιατρούς και του σύστησαν εισαγωγή για νοσηλεία. Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, τα οποία τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ η κλινική του εικόνα, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, είναι καλή.

Στην πτέρυγα covid του Γ.Ν.Κ. νοσηλεύονται συνολικά 16 ασθενείς. Το απόγευμα ο ΕΟΔΥ καταχώρισε τρία νέα κρούσματα στην Ευρυτανία.

lamiafm1.gr

Σχετικά