Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της Καρολάιν

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Η περιγραφή του 32χρονου πιλότου, που είδε μπροστά στα μάτια του, να δολοφονούν την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν είναι αυτή που οδηγεί τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά με σκοπό να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σύλληψή τους. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι αποτελεί θέμα χρόνου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών του εγκλήματος καθώς η περιγραφή για έναν εκ των τριών είναι αυτή που οδηγεί τις έρευνες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν έχει περιγράψει στις αρχές τα χαρακτηριστικά του ενός εκ των τριών δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ παράλληλα «σκανάρει» τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για συμμορίες που δρουν τόσο στην περιοχή, όσο και σε γειτονικές. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα όταν την έπνιγε και έδενε πάνω στο κρεβάτι.

Έχει ξεκινήσει νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, όπως αναφέρθηκε στο OPEN. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν οτι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους. 

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής σκιαγραφεί το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της Καρολάιν στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. «Βλέπουμε σίγουρα χρήση τοξικών ουσιών, χωρίς κανένα αίσθημα ηθικής. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί μέσα στην ατομικότητά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μια ψυχολογία στα όρια διαταραχής προσωπικότητας, για αυτό και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους. Η κοπέλα φώναξε και τους προκάλεσε υστερία. Οι γείτονες όμως πώς δεν τους άκουσαν; Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κοινωνικό περιβάλλον; Aυτό είναι το πιο ανησυχητικό φαινόμενο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Σχετικά