Δείτε που εντοπίζονται τα χθεσινά κρούσματα της Βοιωτίας

Η νέα λίστα του ΕΟΔΥ με τα 71 περιστατικά στη Στερεά Ελλάδα…

Περισσότερα από όσα αρχικά είχαν ανακοινωθεί, είναι τα νέα κρούσματα σε Φθιώτιδα και Βοιωτία στη λίστα της 28ης Μαΐου.

Αυξημένα παρουσιάστηκαν σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση τα κρούσματα στην υπόλοιπη Στερεά και αναφερόμαστε στη Βοιωτία που βρέθηκε με 25 από 18 και την Εύβοια που «χρεώθηκε» 20 αντί για 15.

Πιθανότατα οφείλεται σε προσθήκες από τα καμπ αντίστοιχα των Οινοφύτων και της Ριτσώνας όπου έχουμε έξι αλλοδαπούς και εφτά αντίστοιχα. Επίσης έχουμε και τέσσερις αλλοδαπούς στη Θήβα (από τα 11 κρούσματα συνολικά) και έναν 49χρονο στο Σχηματάρι.

Οι ηλικίες είναι στη Βοιωτία από 5 έως 83 ετών (διάμεση τιμή τα 35 έτη) και στην Εύβοια από 11 έως 67 (διάμεση τιμή τα 40 έτη).

Στην υπόλοιπη Στερεά

Συνολικά οι νέες μολύνσεις είναι 26 για τη Φθιώτιδα που διατηρεί την «πρωτιά» και 71 για όλη την Περιφέρεια. Εξακολουθεί ωστόσο να ισχύει το γεγονός ότι στο νέο χάρτη δεν υπάρχουν το τελευταίο 24ωρο η Φωκίδα και η Ευρυτανία (συγχρόνως) κάτι που είχε να συμβεί από τις 17 Φεβρουαρίου!

Τα 26 νέα κρούσματα της Φθιώτιδας είναι διασκορπισμένα στους πέντε από τους εφτά δήμους, καθώς δεν εμπλέκονται οι δήμοι Δομοκού και Μακρακώμης.

Η Λαμία έχει τα περισσότερα, συνολικά 12. Πρόκειται για πέντε άνδρες και εφτά γυναίκες, ηλικίας από 17 έως 72 ετών. Η διάμεση ηλικία είναι τα 46,5 έτη.

Στο Δήμο Στυλίδας, έχουμε άλλα πέντε (5), μεταξύ των οποίων και δύο αγόρια 10 και 14 ετών. Επίσης είναι δύο νεαρές γυναίκες 35 και 37 ετών και μία 69χρονη σε χωριό του Δήμου.

Ακολουθεί με τέσσερα (4) ο Δήμος Λοκρών και συγκεκριμένα τρία στην Αταλάντη σε δύο άνδρες 38 και 47 ετών και μία γυναίκα επίσης 47 και ένα στη Μαλεσίνα που αντιστοιχεί σε 37χρονο.

Τρία (3) είναι τα κρούσματα στο δήμο Καμένων Βούρλων. 60χρονος και 64χρονος στη ΔΕ Καμένων Βούρλων και 61χρονη στη ΔΕ Αγίου Κων/νου.

Τέλος δύο (2) είναι τα περιστατικά στην Αμφίκλεια τα οποία αντιστοιχούν σε 17χρονο και 49χρονη.

lamiareport

Σχετικά