Συνεχίζεται την Παρασκευή η δίκη για το διπλό φονικό των σεκιούριτι στις Θεσπιές

Ξεκίνησε στη Χαλκίδα  31-6-2021 η δίκη για την διπλή οικογενειακή τραγωδία που συνέβει στις 13-12-2019 έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσπιων. 

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα των τεσσάρων κατηγορουμένων για αναβολή και η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή στις 4-6-2021 λόγω λήξης ωραρίου της έδρας.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, που εξακολουθεί να ασθενεί και βρίσκεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ζήτησε εκ νέου διακοπή ή αναβολή της υπόθεσης, προκειμένου να γίνει καλά ο πελάτης του και να προσέλθει στη δίκη.

Ωστόσο, το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι από την προηγούμενη συνεδρίαση είχε ορίσει νομική συμπαραστάτη τη κόρη του κατηγορούμενου, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επαρκή νομική εκπροσώπηση του πατέρα της.

Εν μέσω έντονης νομικής αντιπαράθεσης του κ. Κούγια με την πρόεδρο της έδρας, τον εισαγγελέα και τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής η δίκη συνεχίστηκε κανονικά, με την κλήρωση των ενόρκων και την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

Στη συνέχεια η διαδικασία διακόπηκε, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, στις 3 το μεσημέρι και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Παντελής Μπατσούλης

Δείτε το ρεπορτάζ του permissos.gr στις 13 Δεκεμβρίου 2019

Άγρια συμπλοκή στις Θεσπιές-Πατέρας και γιος νεκροί-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά