Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων:Να κάνουμε όλοι το Σωστό Βήμα!!!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΗΜΑ !!!!

Έχουμε μια ιδιαιτερότητα, κακή νοοτροπία θα την έλεγα, ενώ αγαπάμε την καθαριότητα στους ιδιωτικούς μας χώρους, δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο στους δημόσιους.

Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε σε όλους αυτούς τους χώρους και με τα ίδια μάτια τους βλέπουμε.

Είναι αποκαρδιωτική η εικόνα πολλές φορές, σε χρόνο μηδέν και χωρίς καμία προειδοποίηση, γειτονιές που μόλις καθαρίστηκαν να είναι λες και δεν πέρασε ποτέ κανένας.

Τεράστιες προσπάθειες και δαπάνες καταβάλλονται από το Δήμο με τα μηχανήματα και το προσωπικό, οι οποίες τελικά είναι ατέρμονες, εφόσον το ίδιο πράγμα επαναλαμβάνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στα ίδια σημεία. Για να προλάβω, δε, τη σκέψη ορισμένων, η καταστολή, μέσω των προστίμων, φέρνει ελάχιστα αποτελέσματα για ευνόητους λόγους.Ενώ γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, με τους ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (θα αναφερθώ προσεχώς), στον τομέα των κλαδεμάτων, ογκωδών αντικειμένων, μπάζων, κτλ, έχουμε ακόμα πολλά βήματα να κάνουμε.

Είμαι σίγουρος πως ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ότι :—ΘΕΛΟΥΜΕ τις γειτονιές μας καθαρές.—ΘΕΛΟΥΜΕ το περιβάλλον όμορφο και ασφαλές. —ΑΓΑΠΑΜΕ το δημόσιο χώρο τουλάχιστον όπως τον ιδιωτικό μας.—ΘΕΛΟΥΜΕ όλοι τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.

Εφόσον σε αυτά συμφωνούμε τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.Όλες αυτές οι εργασίες που αποφέρουν αυτά τα απορρίμματα, είναι προγραμματισμένες και καμία από αυτές δεν είναι έκτακτη.

Επομένως, πριν τα πετάξουμε οπουδήποτε, με ένα τηλεφώνημα: —-στη Γραμματεία του Δήμου 2268350211, (για το σύνολο του Δήμου), —-ή στο 2262350507 για τα χωριά της Δ.Ε Θεσπιών, θα υπάρξει η σωστή ενημέρωση και ο απαραίτητος συντονισμός,ώστε να μην έχουμε αυτές τις τραγικές εικόνες.

Με λίγη προσπάθεια και πολλή καλή θέληση θα ρυθμίσουμε,όλοι μαζί και αυτό το θέμα.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά