Για μία εβδομάδα συνεχόμενα rapid test στη Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού από την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, καθημερινά από τις 9:00 έως και τις 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1).

Θερμή παράκληση να προσέλθουν όσοι περισσότεροι πολίτες μπορούν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας με βάση τις χθεσινές ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δήμος Λεβαδέων επέστρεψε στο πράσινο επιδημιολογικό επίπεδο, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή μας παραμένει χαμηλός. Για να διατηρήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων σε αυτό το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας, χρειάζεται να συνεχίσουμε να επιτηρούμε την επιδημιολογική κατάσταση του Δήμου μας, με γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης αντιγόνου, διεξοδικούς εμβολιασμούς και αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας».

Σχετικά