Ο ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας καταγγέλει το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο

Διαμαρτυρία για την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να καταργήσει το υποκατάστημά της στην Αλίαρτο


Η επικείμενη παύση λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος στην Αλίαρτο μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους και συντασσόμαστε με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που  πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, καθώς και με την αγωνία και τις ανησυχίες των κατοίκων ολόκληρου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, όπως αυτές εκφράζονται.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Τράπεζα Πειραιώς στην Αλίαρτο αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα στην επικράτεια του Δήμου, αλλά και στον ευρύτερο χώρο, αντιλαμβανόμαστε ότι ο τομέας των εμπορικών συναλλαγών, η εξυπηρέτηση όλων των επαγγελματιών, αλλά και η καθημερινότητα όλων των πολιτών πλήττονται άμεσα και στο μέγιστο βαθμό από μία τέτοια απόφαση.


Δεδομένου δε ότι το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατέχει πολύ μεγάλο ποσοστό στην Τράπεζα Πειραιώς, απαιτούμε την παρέμβασή του για τη συνέχεια της λειτουργίας της Τράπεζας σε έναν κατεξοχήν αγροτικό δήμο. Τα 45 δις της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών, λεφτά του ελληνικού λαού, είναι πολλά ώστε η Τράπεζα Πειραιώς να περιφρονεί τους δημότες της Αλιάρτου.


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σχετικά