Εκπληκτικό βίντεο-Δασοπυρόσβεση μέσα από ένα PZL

Οι Δασικές πυρκαγιές αποτελούν ένα καταστροφικό και δυστυχώς συχνό φαινόμενο στη χώρα μας. Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου σηματοδοτείται και η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, με χιλιάδες πυροσβέστες και εθελοντές ανά την επικράτεια να φορούν τη στολή τους με αυτοθυσία για να προστατέψουν εμάς, τις περιουσίες μας και τα δάση μας.

Σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το δύσκολο έργο που καλούνται να αντιμετωπίσουν κάθε καλοκαίρι. Κυρίως, τους αξίζει ένα τεράστιο “ευχαριστώ” που βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, “βουτούν” στις φλόγες για να σώσουν τον άνθρωπο και την φύση.

Συνήθως παρακολουθούμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια των πιλότων πυροσβεστικών αεροσκαφών μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο δύσκολο είναι το έργο τους μέσα από την δική τους οπτική;

Η 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών(ΜΑΕΔΥ) έχει ως αποστολή τη διατήρηση υψηλού βαθμού ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις των δημοσίων υπηρεσιών σε αποστολές: Αεροπυρόσβεσης , Αεροψεκασμού και Αερολίπανσης.

Σχετικά