Φολέγανδρος: O 30χρονος σκότωσε τη Γαρυφαλλιά γιατί πήραν λάθος δρόμο!

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους – Συγκλονίζουν τα νεά στοιχεία που έρχονται στο φως

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Λεβάκου από τον 30χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε στην ομολογία του ο 30χρονος όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη επειδή πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της. Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».
Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατός της Γαρυφαλλιάς

Από πνιγμό έχασε την ζωή της η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο την δολοφονία της οποίας ομολόγησε ο 30χρονος σύντροφός της. Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Σχετικά