Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: 30χρονος διαμέλισε, αποκεφάλισε και έφαγε 13χρονο

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από το άγριο έγκλημα ενός αγοριού μόλις 13 ετών. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε διαμελισμένο και αποκεφαλισμένο σε μία έπαυλη στην Tarascon της Bouches-du-Rhône.

Σύμφωνα με Daily Mail και Sun, γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία της Γαλλίας ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, ένας 30χρονος άντρας μετέφερε μια ύποπτη τσάντα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αποκάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς εντόπισαν μέσα στη τσάντα το διαμελισμένο σώμα του παιδιού, ενώ υπήρχαν ίχνη κανιβαλισμού. 

Οι αρχές άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον 30χρονο και τον εντόπισαν στην σκεπή του σπιτιού και τον σκότωσαν όταν προσπάθησε να διαφύγει. Ο ίδιος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι γνωστός στην αστυνομία για το βίαιο παρελθόν του. 

Η βαλίτσα ανήκει σε ένα νεαρό αγόρι 13 ετών από τη Μασσαλία, που το είχε σκάσει από κέντρο φροντίδας πριν λίγες μέρες και προσπαθούσε να πάει στο σπίτι της μητέρας του. «Το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», ανέφερε ο αξιωματούχος της γαλλικής Αστυνομίας, Laurent Gumbau.

Σχετικά