O Δήμος Θηβαίων χρωματίζει την πόλη-Φωτογραφίες

Λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά στολίζουν τον πεζόδρομο της Θήβας

Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν και η πόλη της Θήβας βάζει τα γιορτινά της. Οι κηπουροί της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων συνεχίζουν να ομορφαίνουν τον πεζόδρομο με καλλωπιστικά φυτά και άνθη, όπως κυκλάμινα, πανσέδες και χρυσάνθεμα.

Τα παρτέρια σε όλο το μήκος του πεζοδρόμου γέμισαν με λουλούδια και χρώματα. Σε ορισμένες δράσεις συμμετείχαν εθελοντικά και μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Θήβας, το 4ο Νηπιαγωγείο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας(ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου), φυτεύοντας λουλούδια στα παρτέρια της Επαμεινώνδου, σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος και εθελοντισμού.

Εκτός από τις ανθοφυτεύσεις, η Υπηρεσία προέβη σε παρεμβάσεις συντήρησης και περιποίησης του υπάρχοντος πρασίνου, ώστε να καταστούν πιο καλαίσθητοι οι κοινόχρηστοι χώροι. Οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου, κ. Νίκου Κοβάνη.

Σημαντική η συμβολή των εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Καθαριότητας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και στο στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία, συμπληρώνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα.

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια καλή ευκαιρία να εντείνουμε τις προσπάθειες να ομορφύνουμε τον Δήμο μας με περισσότερο πράσινο και λουλούδια. Καλώ τους δημότες να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες, φροντίζοντας τα παρτέρια και τα λουλούδια, ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Διατηρούμε τους χώρους καθαρούς, δείχνοντας σεβασμό στις υπηρεσίες και τον κόπο των εργαζομένων, σεβόμενοι και την ίδια την πόλη στην οποία ζούμε», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Σχετικά