Πυρόπληκτοι Β.Εύβοιας:Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για να μείνουν στον τόπο τους

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση – συγκέντρωση διεκδίκησης με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ιστιαία. Από τον λιμάνι της Αιδηψού συνάδελφοι και συναγωνιστές υποδέχθηκαν με αγωνιστικά πανό τον Πρωθυπουργό. Στην κινητοποίηση στην Ιστιαία πήρε μέρος πλήθος κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αποδείξαμε και στην πράξη πως όσο αυτοί θα κάνουν φιέστες πάνω στην καμμένη πλάτη μας, εμείς θα είμαστε στο δρόμο για να διεκδικούμε τα αυτονόητα, αποζημιώσεις και προστασία της ζωής μας, εισόδημα για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας στον τόπο μας.

Παρά το γεγονός οτι η Συντονιστική επιτροπή είχε στείλει επίσημο αίτημα στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού για συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό (έλαβε αριθμό πρωτοκόλου 8882 την 9/12/2021), δεν πήραμε ποτέ καμια απάντηση και στην πράξη αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μας. Το ίδιο έπραξε η κυβέρνηση και σήμερα, την ίδια την ημέρα της κινητοποίησης, όπου παρά το γεγονός οτι πλήθος κόσμου βρισκόταν έξω από το χώρο που γίνοταν η παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό, ακόμα και όταν ζητήσαμε ολιγομελή αντιπροσωπεία με εκλεγμένους εκπροσώπους φορέων να πραγματοποιήσει συνάντηση, δια μέσου εκπροσώπου η κυβέρνηση μας αρνήθηκε.

Η απάντηση της κυβέρνησης ήταν και στις δυο περιπτώσεις αρνητική, δείγμα του πόσο παίρνει υπόψη της τα αιτήματα των κατοίκων που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Μάλιστα η απάντηση της ήταν αστυνομοκρατία σε όλη την πόλη της Ιστιαίας, κλούβες ΜΑΤ μπροστά στους συγκεντρωμένους.

Είμαστε αποφασισμένοι και αμετακίνητοι στα αιτήματα μας για 100% αποζημιώσεις, για αποκατάσταση των ζημιών σε όλους τους κλάδους, για αναπλήρωση εισοδήματος. Δεν πάμε βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα μας, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα, με τις επιτροπές αγώνα, με την συζήτηση και την κινητοποίηση όλου του λαού της περιοχής. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, συνεχίζουμε και μαζικοποιούμε τον

Δείτε ακόμη

Ο Μητσοτάκης στην Βόρεια Εύβοια – Επεισόδια με διαδηλωτές και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο

Σχετικά