Καπουτζίδης για το παραλήρημα Λατινοπούλου: “Δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τον χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί”

Η Λατινοπούλου δεν δίστασε να συγκρίνει τον αυτοπροσδιορισμό με την παιδεραστία και την αιμομιξία, ενώ έκανε αναφορά και στα ζώα.Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σάλος προκλήθηκε μετά τα όσα ακραία είπε και πάλι η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, αυτή τη φορά με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ενα παραληρηματικό βίντεο που ανήρτησε στα social media, δεν δίστασε να συγκρίνει τον αυτοπροσδιορισμό με την παιδεραστία και την αιμομιξία, ενώ έκανε αναφορά και στα ζώα.

Επιπλέον, μίλησε για τον νόμο της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως ”συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας”.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ, στο τέλος, έθεσε και δύο ερωτήματα στον ηθοποιό και σεναριογράφο. “Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε: “Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της; Πού θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;”.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

O Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και έδωσε τη δική του απάντηση.

“Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα. Σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι. Και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ”.

Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκδήλωση του υπ. Δικαιοσύνης

“Από την ηλικία των 8 – 9 κατάλαβα ότι κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο για κάποιους. Δεν μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω για παράδειγμα με τις κούκλες της αδερφής μου. Ξεκίνησα να βλέπω ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν σ’ εμένα κάτι που τους έκανε να με χλευάζουν, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ήταν αυτό, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ενοχλούσε και τελικά κατέληξα από μόνος μου ό,τι τους ενοχλούσε που ήμουν αυτός που είμαι. Μπαίνεις σε μια διαδικασία 24ωρης καταπίεσης, όπου προσπαθείς να κρύβεις τον εαυτό σου, να είσαι κάτι άλλο” είπε, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και το πώς βίωσε τη διαφορετικότητα”, είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Δε θέλω να μου απαντήσετε γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες ή γιατί είναι κακό να είμαι ο εαυτός μου. Μην μου το απαντήσετε, σας συγχωρώ, δεν πειράζει. Καλά τα πήγα και έτσι. Θέλω, όμως, πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα”, ανέφερε ο ίδιος.

πηγή: thetoc.gr

Σχετικά