Βίντεο – ντοκουμέντο: Επίδειξη δύναμης με πάνω από 100 πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου στα Άνω Λιόσια

Εικόνες σοκ με περισσότερους από 100 πυροβολισμούς από άτομα που θέλουν να δείξουν την ισχύ τους σε αρχηγό αντίπαλης ομάδας στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, παρουσιάζει το newsit.gr.   

Στo οπτικό υλικό που ανέβηκε στα social media αποτυπώνονται περίπου 10 άτομα να αδειάζουν τα όπλα τους ως ένδειξη ισχύος. Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων οι οπλισμένοι Ρομά βρίσκονται έξω από μία κατοικία που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί πρέπει είναι ιδιοκτησία του αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας από αυτή στην οποία ανήκουν.

Στα χέρια τους κρατούν περίστροφα των 9 χιλιοστών αλλά και τροποποιημένα  πιστόλια οποία ρίχνουν με τη συχνότητα των αυτόματων όπλων. Μεταξύ των όπλων και ένα πιστόλι με τη σφραγίδα της ΕΛ. ΑΣ όπου οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από κάποιο συνάδερφο τους.  

Οι σφαίρες σκίζουν την ηρεμία της νύχτας με τους ενώ οι Ρομά που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δεν φαίνεται να ανησυχούν ούτε για μια στιγμή. Στόχος τους είναι να δείξουν μόνο τη δύναμη πυρός τους αλλά και την ισχύ τους.  

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που είδαν τα βίντεο έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα με το οπλισμό των Ρομά. Εκτιμούν μάλιστα ότι στη χώρα μας θα πρέπει να έχει έλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα φορτίο με σύγχρονα λαθραία όπλα, πολλά από τα οποία έχουν αγοραστεί από μέλη συμμοριών.  

πηγή:newsit.gr

Σχετικά