Πανδημία covid 19. Ευρήματα συμπεράσματα σε ημερίδα από το Δήμο Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Πανδημία Covid-19 2021 ευρήματα και συμπεράσματα», με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση του Δήμου Λεβαδέων, της Π.Ε. Βοιωτίας, του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο καρδιολόγος κ. Νικόλαος Κελέρμεμος, ο χειρουργός οδοντίατρος κ. Κωνσταντίνος Κορδατζής, ο παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Άγγελος Ασίμης και η πνευμονολόγος κ. Σωτηρία Δεβενέ.

Οι ομιλητές προσέγγισαν την πανδημία και τις επιπτώσεις της σχεδόν σε όλες τις πτυχές της, σε υγειονομικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, ψυχικό και αξιακό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απευθύνοντας χαιρετισμό σημείωσε την ανάγκη να διαφυλαχθούν οι τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών και νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που μας επέτρεψαν να φτάσουμε στην Ελευθερία των εμβολίων με περιορισμένες απώλειες.

Ο κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας αφού ευχαρίστησε τον συντονιστή, τους ομιλητές και τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, έκανε αναφορά και στην συμμετοχή του Δήμου Λεβαδέων στην προσπάθεια ελέγχου και περιορισμού της διασποράς του ιού, μέσω της διενέργειας καθημερινών ελέγχων ανίχνευσης covid-19 κι έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως τα οφέλη του εμβολιασμού είναι ορατά, προτρέποντας για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, ώστε η κοινωνία μας να καρπωθεί των ωφελειών.

Σχετικά