Πίτμπουλ ακρωτηρίασε το χέρι παιδιού – Έμεινε στα κάγκελα το άκρο του αγοριού

ΗΠΑ: Το παιδί έπαιζε στο σπίτι των παππούδων, οι οποίοι είναι εκτροφείς πίτμπουλ!

Απίστευτο περιστατικό στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όπου ένα πίτμπουλ ακρωτηρίασε το χέρι ενός αγοριού στο σπίτι των παππούδων του!

Ο Άξελ Φόστερ δέχτηκε την επίθεση του σκύλου ενώ έπαιζε. Το σκυλί ακρωτηρίασε ολόκληρο το χέρι του παιδιού, από το ύψος του ώμου, ενώ όταν οι αστυνομικοί και οι διασώστες το πλησίασαν για να πάρουν το χέρι, το πίτμπουλ τους επιτέθηκε!

«Έχω δει δαγκώματα σκυλιών στο παρελθόν και έχω βιώσει αρκετά βάναυσα δαγκώματα σκύλου σε παιδιά, αλλά ποτέ δεν έγινε πλήρης ακρωτηριασμός», είπε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, JR Kidney.

«Το χέρι του παιδιού ήταν ακόμα στα κάγκελα. Όταν οι αστυνομικοί και ο έλεγχος των ζώων προσπάθησαν να ανασύρουν το χέρι, ο σκύλος έγινε επιθετικός απέναντί ​​τους», πρόσθεσε ο Kidney.

To πίτμπουλ που επιτέθηκε στο παιδί ήταν θηλυκό και μάλιστα είχε γεννήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πλησίασε το παιδί τα κάγκελα για να χαϊδέψει τον σκύλο, ο οποίος έλαβε την παρουσία τους ως απειλητική.

Ο αστυνόμος Aaron McCormick αναφέρθηκε στην αστυνομική του αναφορά: «Μπορούσα να δω το μπράτσο μέσα και ένα από τα κουτάβια προσπαθούσε να το μασήσει».

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να επανασυνδεθεί το χέρι του, αλλά η επέμβαση δεν ήταν επιτυχής.

«Τρέξαμε μέχρι το νοσοκομείο. Όταν φτάσαμε εκεί, οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν ότι το χέρι του είχε ακρωτηριαστεί από το σώμα του», είπε η μητέρα του παιδιού στο KFOR.

Το σκυλί που ακρωτηρίασε τον μικρό Άξελ θανατώθηκε.

Σχετικά