«16ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων» στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς

Το παράρτημα Βοιωτίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κατά των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Ε.ΣΥ.Ν.) καλεί στο «16ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων» την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

 Οι εκδηλώσεις θα αποτελέσουν την δια ζώσης συνέχεια των δραστηριοτήτων και των παρεμβάσεων του ΕΣΥΝ σε όλο το νομό Βοιωτίας, μετά την μακρά περίοδο εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.

Όπως στο κάλεσμα του:

Με κεντρικό σύνθημα

«ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΓΗ/ ΣΚΕΨΟΥ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΠΑΛΕΨΕ/ ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»,

στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να διευρύνουμε τις αντιστάσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις αναδεικνύοντας την σημασία του πολιτισμού και του αθλητισμού σ` αυτόν τον αγώνα.

Ειδικότερα φέτος, που τα στοιχεία δείχνουν πως λόγω της πανδημίας το φαινόμενο της χρήσης αυξήθηκε κατακόρυφα, η ενημέρωση και δράση πρωτογενούς πρόληψης αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Την προσπάθειά μας θα ενισχύσει με την παρουσία του το «ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», Πολυδύναμο Κέντρο του οποίου λειτουργεί στην πόλη της Λιβαδειάς με σημαντικό έργο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων -που συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Βοιωτίας και τον ΟΠΑΣΤΕ, την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ-, περιλαμβάνει μουσική, «stand-up comedy», επιδείξεις, τουρνουά.

Συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων μπάσκετ  Κάδμος Θήβας, Αλίαρτος, Κένταυρος και Απόλλων με αγόρια και κορίτσια.

Καλούμε όλους όσους συμφωνούν πως η ζωή που μας αξίζει κατακτιέται μακριά απ’ όλα τα ναρκωτικά, να δυναμώσουν τη δράση του παραρτήματος Βοιωτίας του ΕΣΥΝ με την παρουσία τους στο «16ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων» καθώς και με την ενεργό συμμετοχή τους, εγγραφή και ψήφο τους στις αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κι οι οδηγίες που ισχύουν.

Σχετικά