Ποινική δίωξη για ασέλγεια σε παίκτη του Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Survivor, κατηγορείται από ανήλικη μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Γιώργος Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ».

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» εμφανίστηκε η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, η οποία έδωσε μια άλλη εκδοχή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας, αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας, αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων, που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ο εντολέας μου, εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει, προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων ήταν και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα.

Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια τις πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος. Τότε, με δική της πρωτοβουλία, η μηνύτρια τον αγκάλιασε, και επειδή ο εντολέας μου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, σηκώθηκε -η ίδια παρέμενε πάνω του-, την αγκάλιασε και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, την άφησε κάτω, της είπε “ευχαριστώ”, και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε», εξήγησε η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και η δικηγόρος της 16χρονης, η οποία αποκάλυψε ότι από χθες έχει ασκηθεί στον παίκτη ριάλιτι ποινική δίωξη. Το γεγονός, όμως, ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του παίκτη του Survivor, μόλις ο ίδιος αποχωρήσει από το παιχνίδι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο εις βάρος του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Κατσαούνης δεν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι με βάση τη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτό, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη από την παραγωγή η άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει στην αποβολή του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του:

«Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο εις βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο εις βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς
Ιουλία Αγγελακοπούλου»

zougla.gr

Σχετικά