Γιώργος Τρομάρας: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – «Του βρήκαν ανεύρυσμα στην καρδιά»

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τρομάρα ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τρομάρας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γνωστός Έλληνας παλαιστής, για χρόνια εντυπωσίαζε με τη δύναμή του, αλλά και τις παραστάσεις που έδινε, στους δρόμους της Αθήνας.

«Έχω κλάψει κι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Ακούω αυτά που μου λένε οι γιατροί και τα βλέπω τελείως ρεαλιστικά» είπε ο γιος του, μιλώντας στον Alpha. Σύμφωνα με τον ίδιο η περιπέτεια για τον Γιώργο Τρομάρα ξεκίνησε «το μεσημέρι της Τρίτης που μούδιασαν τα χείλη του, η αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και το αριστερό του χέρι. Του βρήκαν ότι έχει ανεύρυσμα στην καρδιά, μάλλον πέρασε ένα παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Ο Γιώργος Τρομάρας είναι Έλληνας παλαιστής,ηθοποιός δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα είναι και μασίστας. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες.

Γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυική δύναμη. Εκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα.

Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη. Έχει παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά