Οδηγοί Προσοχή στα αγριογούρουνα στον δρόμο Αλιάρτου-Άσκρης-Παραλίγο τροχαίο!

Πολλά προβλήματα εξακολουθούν να προκαλούν τα αγριογούρουνα, ο πληθυσμός των οποίων έχει αυξηθεί επικίνδυνα στην περιοχή μας.

Οδηγός μας ενημέρωσε το βράδυ της Πέμπτης, ότι ο ίδιος γλύτωσε από  σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο  στο μέγεθος της «χοιρομάνας» που πετάχτηκε μπροστά του στον δρόμο  Αλιάρτου -Άσκρης,λίγο πριν την Αγία Παρασκευή!

Ευτυχώς ο οδηγός δεν έτρεχε και αντέδρασε ψύχραιμα και γλίτωσε την μετωπική σύγκρουση με το αγριογούρουνο.

 Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές   στο αυτοκίνητο- αν εξαιρέσουμε το σοκ της στιγμής, ο οδηγός του ΙΧ είναι καλά στην υγεία του.

Ο συγκεκριμένος δρόμος θέλει μεγάλη προσοχή, τη νύχτα, γιατί συναντάμε συνέχεια αγριογούρουνα-οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν το νου τους για να μη βρεθούν αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η ταχύτητα, τα καλά φώτα στο αυτοκίνητο και η συγκέντρωση του οδηγού, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Η αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων παραμένει ανεξέλεγκτη και δυστυχώς οι «ειδικοί» συνεχίζουν τις ασκήσεις επί χάρτου, χωρίς να έχουν βρει λύση στο πρόβλημα που στοιχίζει περιουσίες και δυστυχώς ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Σχετικά