Πώς μια 7χρονη έγινε η υψηλότερα αμειβόμενη YouTuber για το 2021

Η Anastasia Radzinskaya γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση πριν από 7 χρόνια, και οι γιατροί εξέφρασαν φόβους ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει. Οι γονείς της άρχισαν να μοιράζονται βίντεο στο YouTube με φίλους και συγγενείς με σκοπό να καταγράψουν την ανάπτυξη της. Σύντομα, η μικρή κέρδισε τις καρδιές ανθρώπων από όλο τον κόσμο ενώ σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 2018 όταν δημοσίευσε το βίντεο από μια εκδρομή της στον ζωολογικό κήπο μαζί με τον μπαμπά της υπό τους ήχους του «Baby Shark», αναφέρει το pcmag.

Ένα χρόνο αργότερα, η Nastya, όπως είναι το ψευδώνυμο της, είχε 107 εκατομμύρια συνδρομητές σε επτά κανάλια και το 2019 έκανε το ντεμπούτο του στην τρίτη θέση στην κατάταξη Forbes με κορυφαία αμειβόμενους YouTube Stars, όπου αμείφθηκε με 28 εκατομμύρια δολάρια για τα βίντεο της.

Έκτοτε, η επτάχρονη βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσης της λίστας. Το 2020 έπεσε στο νούμερο 7 ενώ φέτος ανέβηκε στην έκτη θέση. Σύμφωνα με το περιοδικό, η Nastya πούλησε πέρυσι τα δικαιώματα των παλιών βίντεό της στο Spotter ενώ λάνσαρε και μια συλλογή NFT.

Στον κατάλογο του Forbes με τους δημιουργούς με τις μεγαλύτερες απολαβές για το 2021 τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι: MrBeast με κέρδη 54 εκατομμύρια δολάρια, Jake Paul (45 εκατομμύρια δολάρια), Markiplier (38 εκατομμύρια δολάρια), Rhett and Link (30 εκατομμύρια δολάρια), Unspeakable (28,5 εκατομμύρια δολάρια), Ryan Kaji (27 εκατομμύρια δολάρια), Dude Perfect (20 εκατομμύρια δολάρια), Logan Paul (18 εκατομμύρια δολάρια) και Preston Arsement (16 εκατομμύρια δολάρια).

Σχετικά