Κακοκαιρία “Ελπίς”:Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε τους δημότες του για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Δήμο.

«ΕΛΠΙΔΑ»

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τα φαινόμενα θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση κατά την διάρκεια της νύχτας και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι ένα τέτοιο ραγδαίο καιρικό φαινόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί άμεσα και φυσικά πάντοτε υπάρχουν και πολλοί αστάθμητοι παράγοντες και απρόβλεπτα ζητήματα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητη η συνεργασία Δήμου και πολιτών και φυσικά είναι απαραίτητη η τήρηση των οδηγιών και των κανόνων που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια όλων.

Αναγκαστήκαμε να απεγκλωβίσουμε δεκάδες οχήματα που οι οδηγοί τους θέλοντας να απολαύσουν το χιόνι ξεκίνησαν τη βόλτα τους χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, με αποτέλεσμα να λείψουν τα μηχανήματα από τον αποχιονισμό των οδών.

Βοηθήσαμε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης το οποία άλλωστε ήταν και υποχρέωση μας.

Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη θα συνεχίσουμε όλη την νύχτα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοιχτό τουλάχιστον το κεντρικό οδικό δίκτυο όπως κάναμε καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Σχετικά