Σκόνταψε στα Χανιά ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Λεβαδειακός στα Χανιά με αποτέλεσμα το Αιγάλεω που κέρδισε εκτός έδρας την Ιεράπετρα με 1-0 και η Καλαμάτα που κέρδισε με ανατροπή τον Παναθηναϊκό με 2-1 να μειώνουν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα της Βοιωτίας που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η νίκη του Εργοτέλη επί της Κηφισιάς και η νίκη της Ζακύνθου επί του Ηροδότου.

Στα Χανιά η γηπεδούχος ομάδας υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό με την ομάδα της Βοιωτίας να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση αλλά τα Χανιά να χάνουν τη μεγαλύτερη φάση. Στο 12′ μετά από κόρνερ του Κογιέτε, ο Πατάπης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 55′. Αρχικά ο Μπαΐροβιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κρητικούς.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Νίλι στο 74′ αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα με τα Χανιά να πετυχαίνουν στις καθυστερήσεις και τρίτο γκολ με τον Βασιλόγιαννη.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (38′ λ.τ Τσαμούρης), Πατάπης, Ζιούλης, Κογιέτε, Μασούρας (46′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Παράνο (46′ Καψάλης), Μπαΐροβιτς (73′ Κολλάς).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (58′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι, Πολέττο (82′ Ροβίθης), Βήχος, Λιάγκας, Μυτίδης (58′ Δούμτσιος), Νίκας (82′ Λινάρδος), Τζημόπουλος (58′ Κωνσταντινίδης).

Πηγή:sport24.gr

Σχετικά