Ανδραβίδα: Επιχείρηση σύλληψης του δράστη της τετραπλής δολοφονίας – Πληροφορίες ότι βρίσκεται ταμπουρωμένος στο σπίτι του

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας είναι οπλισμένος
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με το ilialive.gr έξω από το σπίτι του φερόμενου δράστη βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς λέγεται ότι έχει εντοπιστεί εκεί. Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί των ΟΠΚΕ.

Την ίδια ώρα το tempo24news αναφέρει πως ο 57χρονος άνδρας που αναζητείται αρνείται να παραδοθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν είναι οπλισμένος.

IMG_44754-1024x527
IMG_44755-1024x527
IMG_44756-1024x527

Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά – Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Σχετικά