Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 61χρονος δράστης του τετραπλού φονικού

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα – Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά – Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα
Ομολόγησε το φοβερό τετραπλό έγκλημα ο 61χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας. Ο 61χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

andravida_61xronos_art

Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο 61χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

andravida33

Τα ίχνη του 61χρονου γιου της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος που νοίκιαζε στην Ανδραβίδα η οικογένεια που ξεκληρίστηκε είχαν χαθεί μυστηριωδώς από το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Μετά από συντονισμένη δράση της αστυνομίας, ο καταζητούμενος συνελήφθη στην Πάτρα.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά