Οκτώ μετάλλια για τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς-Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συγχαίρει και ευχαριστεί τις αθλήτριες και τις προπονήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς για την συμμετοχή τους στο τριήμερο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘Kalamata & Elegant Cup’, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμάτας.

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, επιστρέφοντας με 1 χρυσό μετάλλιο, 2 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριές κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Η Καλογρηά Παναγιώτα (Κατηγορία Juniors 2008) κατέκτησε την 1η θέση στη μπάλα, τη 2η θέση στην κορδέλα, την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και τη 4η θέση στις κορίνες.

Η Ταμπάκη Μαριάννα (Κατηγορία Seniors) κατέλαβε την 3η θέση στο στεφάνι, στη μπάλα και στο σύνθετο ατομικό και τη 4η θέση στην κορδέλα.

Η Καλογρηά Ευαγγελία (Κατηγορία Benjamin’s 2012 A level) κατέκτησε τη 2η θέση στο σχοινάκι, την 8η θέση στη μπάλα και την 20η  θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η Διόγου Νάγια(Κατηγορία Benjamin’s 2012 B level) κατέλαβε την 3η θέση στο σχοινάκι, την 5η θέση στο ελεύθερο και την 8η  θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η Θεοδώρου Κυριακή (Κατηγορία Benjamin’s 2012 B level) κατέλαβε την 5η θέση στο σχοινάκι, την 11η θέση στο σύνθετο ατομικό και τη 17η  θέση στο ελεύθερο.

Η Γαλανάκου Κων/να (Κατηγορία Juniors 2007) κατέκτησε τη 4η θέση στη κορδέλα, τη 10η  θέση στο στεφάνι και στο σύνθετο ατομικό, καθώς και την 11η θέση στη μπάλα.

Η Σφήκα Μαρία (Κατηγορία Junirs 2007) κατέλαβε την 8η θέση στις κορίνες, τη 10η θέση στη μπάλα, την 11η  θέση στο σύνθετο ατομικό και τη 12η  θέση στο στεφάνι.

Η Παπαθανασίου Παναγιώτα (Κατηγορία Prejuniors 2010 B level) κατέλαβε τη 10η θέση στο στεφάνι, την 11η  θέση στη μπάλα και τη 16η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η Εμμανουηλίδη Ελισάβετ (Κατηγορία Prejuniors 2010 B level) κατέκτησε τη 14η θέση στο στεφάνι και στη μπάλα και την 23η  θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η Τσαρούχα Ευαγγελία (Κατηγορία Benjamin’s 2013 B level) κατέκτησε τη 18η θέση στο ελεύθερο.

Και η Ταγκαλέγκα Αλεξάνδρα (Κατηγορία Benjamin’s 2013 B level) κατέκτησε την 25η θέση στο ελεύθερο.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, ολοκλήρωσε την δήλωσή του, ευχόμενος στις αθλήτριες υγεία, σωματική και πνευματική, καθώς υπομονή και επιμονή, ώστε να συνεχίσουν ακούραστα την αθλητική τους δραστηριότητα, κατευθυνόμενες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον δρόμο επίτευξης των στόχων τους

Σχετικά