Στο Κέντρο Πυροβολικού Θήβας ο Νίκος Χαρδαλιάς-Τι συζήτησε με τον δήμαρχο

 Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τον ΥΦΕΘΑ, Νίκο Χαρδαλιά – Τι συζητήθηκε

Με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, συναντήθηκε χθες Τρίτη 8 Μαρτίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε σχολές, κέντρα εκπαίδευσης και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την επίσκεψή του στη Θήβα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΒ και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και τη λειτουργία του Κέντρου. Στη συνέχεια, συναντήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θήβας με τον Δήμαρχο Θηβαίων, τον βουλευτή Βοιωτίας, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα, τον διευθυντή της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ, υποστράτηγο Αλέξανδρο – Γεώργιο Γκούσιο και τον διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού ταξίαρχο, Παναγιώτη Ζήση.

Στη συνάντηση δόθηκε έμφαση στη σημασία του ΚΕΠΒ για την τοπική οικονομία και κοινωνία(καθώς φιλοξενεί μεγάλο αριθμό νεοσυλλέκτων και αξιωματικών), καθώς και στη συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση και διαχείριση κρίσεων, όπως η πανδημία ή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σχετικά