Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα!

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την έρευνα για το άγριο έγκλημα στην Ανδραβίδα κάνουν λόγο για ένα σκληρό και αδίστακτο άτομο που αν και γνώριζε πως τον κυνηγούσαν, εκείνος επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι του για να πάρει 15.000 ευρώ

Μπορεί ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα να βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, ωστόσο η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τις κινήσεις του μετά το έγκλημα, αλλά και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το pelop.gr την περασμένη Παρασκευή ο άνδρας αποπειράθηκε να προσεγγίσει την οικία του περπατώντας χιλιόμετρα  επιλέγοντας «αχαρτογράφητη» διαδρομή που έκρυβε πολλά απρόοπτα, μεταξύ των οποίων και βαλτώδη σημεία που τελικώς, όπως φάνηκε, τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Είχε, μάλιστα, φροντίσει να κρύψει το αυτοκίνητο του τύπου 4Χ4 σε ερημική περιοχή με καλαμιές.

Το χρονικό της σύλληψης

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, οδηγώντας το αυτοκίνητο του «βγήκε» στην Πατρών – Πύργου, όπου οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Εκείνος κατευθύνθηκε προς την Πάτρα, ενώ στη διαδρομή προηγείτο όχημα που φέρεται να λειτουργούσε ως προπομπός, για τυχόν μπλόκα, αν κι αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την Αστυνομία.

Τελικώς, ακινητοποιήθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του Παμπελοποννησιακού σταδίου, χωρίς να φέρει καμιά αντίσταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr όταν αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχουν περιθώρια διαφυγής ή αντίδρασης, ο 60χρονος έβγαλε τα χέρια του από το παράθυρο του οδηγού, και τα κούνησε ως ένδειξη «παράδοσης».

Αργότερα θα αποκαλύψει στους αστυνομικούς πως φοβόταν μήπως τον πυροβολήσουν

«Τι να έκανα; Θα μου ρίχνατε τουλάχιστον 50 σφαίρες» φέρεται να λέει. Φορά μόνο το εσώρουχο του, τα ρούχα του είχαν βραχεί στους βούρκους που κατά δήλωση του, λίγες ώρες νωρίτερα έπεσε πηγαίνοντας προς το σπίτι του.

Τα είχε βγάλει και προσπαθούσε να τα στεγνώσει με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου…

Ο άνδρας μεταφέρθηκε έπειτα στην Ασφάλεια Πατρών, εκεί όπου οι αστυνομικοί «πάγωσαν» με την απορία του:

«Γιατί μου το κάνατε αυτό; γιατί δεν με πιάνατε νωρίτερα;». Είχε αντιληφθεί την παρουσία τους τα τελευταία 6 -7 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Μετά την ομολογία του στυγερού εγκλήματος, ήρθε μια ακόμα αποκάλυψη: Ο 60χρονος κατά την παραμονή του στην Πάτρα, κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο καΐκι στην παραλιακή ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγο πριν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

Ο άνδρας, μάλιστα, υπέδειξε το σημείο και οδήγησε εκεί τους αστυνομικούς.

Σχετικά