Επιμένει ο “ΦΙΛΙΠΠΟΣ”: Δόθηκε μάχη στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων για να μην κλείσουν δρόμοι -ΒΙΝΤΕΟ

Την 3η μέρα του καιρικού φαινομένου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, «ξημέρωσε με πλήρη χιονοκάλυψη σε όλα τα χωριά του, στα οποία χρειάστηκαν επιχειρήσεις αποχιονισμού, αλλού μεγαλύτερες και αλλού μικρότερες», δήλωσε στο permissos.gr ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης, τον οποίο συναντήσαμε στο Νεοχώρι κατά την επίσκεψή του σε κοινότητες του Δήμου προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση.

«Η πρώτη μας ενέργεια, πριν ακόμη ξημερώσει, ήταν η επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων,οι οποίοι στη συνέχεια ενημέρωσαν γονείς και μαθητές πως δε θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες.

 Με αυτό τον τρόπο δεν υπήρξε αναστάτωση στη σχολική κοινότητα. Στη συνέχεια ξεκίνησε το έργο του αποχιονισμού σε όλες τις κοινότητες, όπου το χιόνι είχε ύψος από δέκα εκατοστά, έως και εβδομήντα εκατοστά στην Ευαγγελίστρια και περίπου στις 4μμ όλοι οι δρόμοι ήταν διανοιγμένοι. 

Υπήρξε άψογη συνεργασία με τους Δημότες οι οποίοι πειθάρχησαν στις οδηγίες μας και διευκόλυναν τον αποχιονισμό.

Αύριο,μετά το μεσημέρι,περιμένουμε αντίστοιχο φαινόμενο σύμφωνα με τις προβλέψεις και θα ενεργήσουμε κατά τον ίδιο τρόπο,ζητώντας πάλι από τους Δημότες μας την ίδια συνεργασία.».

Δείτε το σφυροκόπημα της κακοκαιρίας “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” ξημερώματα Παρασκευής στην Αλίαρτο

Σχετικά