ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς για τα ακίνητα της Κρύας:Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει

Με αυτήν την λαϊκή ρήση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την στάση της Δημοτικής Αρχής ως προς την διεκδίκηση των ακινήτων της Κρύας, η οποία όλους αυτούς τους μήνες κωλυσιεργεί, δεν σέβεται τις ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων (απόφαση 110/2020, επικαιροποίηση 12 Οκτωβρίου 2021) και δεν ενημερώνει τους δημότες διατηρώντας κρυφή ατζέντα. Μάλιστα, ο Δήμαρχος δεν διστάζει με δηλώσεις του να πυρπολήσει τις διεκδικήσεις αφού είναι ολοφάνερο πια πως διαφωνεί με τις διεκδικήσεις του λαού της Λιβαδειάς.

Οι δημότες στερούνται συνεδριακού χώρου εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ενώ και ο πολιτισμός,η κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα παραμένουν σε καραντίνα.Οι κοινωνικοί φορείς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης μας αντιδρούν στην λογική της εμπορευματοποίησης των χώρων που έχουν οι ίδιοι αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λιβαδειάς, εμμένουμε στην δωρεάν παραχώρηση των ακινήτων της Κρύας στο Δήμο Λεβαδέων και απαιτούμε από την δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστεί τις αποφάσεις.

Καλούμε όλους τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης, τους φορείς του πολιτισμού και της κοινωνικής δράσης να κινητοποιηθούν και να συντονιστούν με τις πρωτοβουλίες του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.

Καλούμε τους συμπολίτες μας  την Δευτέρα 14 Μαρτίου, έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Νερόμυλος είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και η ταυτότητα της πόλης.

Τα ακίνητα της Κρύας ανήκουν στο Λαό της Λιβαδειάς.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σχετικά