Βοιωτία- Ανοιχτά τα σχολεία αύριο δείτε τις ανακοινώσεις των Δήμων

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων:

ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 πμ Η ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-3-2022.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.

Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1. Tη χαμηλή θερμοκρασία λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και τις συνθήκες παγετού

2. Τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας (συχνός αερισμός χώρων, κτλ)

3. Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14-3-2022,η έναρξη της λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αλιάρτου– Θεσπιέων, θα γίνει από τις 9.00 π.μ.

Οι παιδικοί Σταθμοί Αλιάρτου και Μαυρομματίου, καθώς και ο Βρεφικός σταθμός Αλιάρτου θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους

Επισημαίνεται πως για την διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων και κηδεμόνων, με ευθύνη των Διευθυντών τους, οι Σχολικές μονάδες θα πρέπει να είναι ανοικτές σύμφωνα με το κανονικό ωράριο έναρξης λειτουργίας τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δήμος Θηβαίων

Λαμβάνοντας υπόψη τις χαμηλές θερμοκρασίες λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και τις συνθήκες παγετού, σε συνδυασμό με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε για τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις 9:00 π.μ.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

B) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Οι παιδικοί σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, η έναρξη των μαθημάτων σε όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας θα γίνει στις 10:00 π.μ, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Σχετικά