Αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους της Θήβας από τη χιονόπτωση -ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος σε οδούς που είχαν υποστεί ζημιές εξαιτίας των πρόσφατων χιονοπτώσεων. Η αρχή έγινε με την οδό Αναπαύσεως και τον κυκλικό κόμβο μπροστά από το πρακτορείο των ΚΤΕΛ.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχισθούν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Θήβας όπου εντοπίζονται προβλήματα λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας και των επιχειρήσεων αποχιονισμού. Εκτός από τις επικίνδυνες λακούβες, έχουν κατακερματισθεί μεγάλες επιφάνειες ασφαλτοστρωμένων δρόμων, ενώ έχουν καταστραφεί και αρκετά τμήματα πεζοδρομίων.
Ο Δήμος Θηβαίων έχει υπογράψει σύμβαση για την «Αποκατάσταση βλαβών λόγω των χιονοπτώσεων στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Θήβας και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων». Παράλληλα, έχει υπογραφεί αντίστοιχη σύμβαση για την αποκατάσταση βλαβών λόγω των χιονοπτώσεων στις Δ.Ε. Θίσβης και Πλαταιών.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους της Θήβας από τη χιονόπτωση -ΦΩΤΟ”

  1. Θηβαίος Πολιτης

    Οι δρόμοι της Θήβας, το εσωτερικό της δίκτυο αλλά και οι δρόμοι εισόδου στην πόλη ήταν σε άθλια κατάσταση πριν τις χιονοπτώσεις Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αγίου Αθανασίου.Εχουν διαλυθεί τα αυτοκίνητα όλων μας και η εικόνα της πόλης επιβαρύνεται και άλλο από την απουσία προγραμματισμού έργων γενικότερα στην πόλη.Η Δημοτική Αρχή είναι ανύπαρκτη, κάτι που όλοι ψυθυριζουν στην πόλη!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα