Δήλωση Γιώργου Κατσέλη για το θάνατο της πρώην Περιφερειάρχου Στερεάς Ελλάδας Έλσας Παπαδημητρίου

Δήλωση Κατσέλη Γεώργιου. Μαθηματικού, πρώην Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Θηβαίων, την περίοδο 1991-1994, για το θάνατο της πρώην Περιφερειάρχου Στερεάς Ελλάδας Έλσας Παπαδημητρίου.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Θηβαίων, την περίοδο 1991-1994, εκφράζω τη βαθειά μου λύπη  για την απρόσμενη απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου.

Η Έλσα Παπαδημητρίου υπήρξε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1991-1994 και μεταγενεστέρως Βουλευτής του Νομού  Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας.

Η τότε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συνετέλεσε καθοριστικά  στο σχεδιασμό, στη χρηματοδότηση και στην ανέγερση 8 Σχολείων και 2 επεκτάσεων  υπαρχόντων Σχολικών μονάδων  της πόλεως των Θηβών.

Τα Σχολικά αυτά κτίρια αποτέλεσαν  υποδομικά εκπαιδευτικά πρότυπα και συνέβαλαν έκτοτε στην εκπαίδευση, στη διδασκαλία, στη μάθηση, στη γνώση και στην επιτυχία των στόχων των νέων ολόκληρης της  διευρυμένης περιοχής Θήβας.

Η Έλσα Παπαδημητρίου υπήρξε έντιμη, δημιουργική, επίμονη, συνεργατική, φιλόπονη και υπερβατική στις αντιθέσεις.

Συνεργάστηκα μαζί της – καθώς και με πολλούς άλλους –  δυναμικά και αποτελεσματικά και υποκλίνομαι στην καλοσύνη της και στην ευρυμάθεια της.

Η Έλσα «έφυγε», το έργο της και η προσφορά της στη Θήβα και την ευρύτερη περιοχή έμειναν.

Αιωνία σου  η Μνήμη  αξιαγάπητη και υπέροχη αγωνίστρια Έλσα!

Σχετικά