Πρόσληψη 500 Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων 7ετους θητείας

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για την πρόσληψη πεντακοσίων (500) Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων επταετούς (7ετους) θητείας (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) στο Πυροσβεστικό Σώμα για το έτος 2022.

Συγκεκριμένα οι 440 θέσεις αφορούν Πυροσβεστικό Τεχνικό Προσωπικό και οι υπόλοιπες 60 θέσεις Πυροσβεστικό Επιστημονικό Προσωπικό (Δασολόγοι – Δασοπόνοι).

Οι υποψήφιοι της 1ης κατηγορίας, πρέπει να μην έχουν υπερβεί το εικοστό όγδοο (28ο) έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής (ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 1.1.1994 και μεταγενέστερα).

Κατ’ εξαίρεση, για όσους υπάγονται στην ειδικότητα του Πυροσβεστικού Επιστημονικού Προσωπικού, καθώς και για τους Πυροσβέστες Εποχικής Απασχόλησης, το ως άνω ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται στο τριακοστό πρώτο (31ο ) έτος. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης λαμβάνεται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησης (ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1991 και μεταγενέστερα).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Σχετικά