Ε.Π.Σ. Βοιωτίας-Κύπελλο: Τα «ζευγάρια» της Στ’ φάσης

Παναλίαρτος-Αμβρυσσέας και ΑΟ Υπάτου-ΑΟ Ασκρης, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου.

Με την διεξαγωγή, χθες, Τετάρτη, 30 Μαρτίου, στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Άννας, του αγώνα Α.Ο “Πήγασος” – Α.Ο. Υπάτου που έληξε με σκορ 0-2,

Ολοκληρώθηκε (και) η Ε’ φάση (προημιτελικά – «8»), του κυπέλλου που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2021-2022 και σήμερα, Πέμπτη, 31 Μαρτίου, το μεσημέρι, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Β., στην Θήβα, διενεργήθηκε από τα μέλη της επιτροπής της Ε.Π.Σ.Β., η κλήρωση της Στ’ φάσης (ημιτελικά – «4»).

Στην κληρωτίδα μπήκαν τα μπαλάκια με τα ονόματα των δυο εκπρόσωπων της Βοιωτίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: Α.Ο. Υπάτου και Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου, το όνομα της «εκπρόσωπου» του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας: Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” και το όνομα της «εκπρόσωπου» του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και συγκεκριμένα του Α’ ομίλου: Α.Ο. Ασκρης.

Πρώτο βγήκε το όνομα της ομάδας της Αλίαρτου (γηπεδούχος) και μετά της ομάδας του Διστόμου (φιλοξενούμενη), στη συνέχεια της ομάδας του Υπάτου (γηπεδούχος) και τέλος της Ασκρης (φιλοξενούμενη).

Τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Ε.Π.Σ.Β. προχώρησαν άμεσα και στον καταρτισμό του προγράμματος των αγώνων και έτσι ανακοινώθηκαν οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, οι ώρες έναρξης καθώς και οι έδρες στις οποίες ορίστηκαν να διεξαχθούν και έτσι το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων (η εικόνα) της Στ’ φάσης έχει ως εξής:

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Κύπελλο 2021-2022

Στ’ φάση

Σάββατο, 09 Απριλίου 2022

Ωρα έναρξης: 17:00’

Γήπεδο: Δημοτικό Βαγίων

Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος” – Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022

Ωρα έναρξης: 17:00’

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Θήβας

Α.Ο. Υπάτου – Α.Ο. Άσκρης

Σχετικά