Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στα Βάγια – Μουσική εκδήλωση «Τα ματωμένα χώματα» στη Θήβα

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος παρέστη στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο στάδιο της Αγίας Τεσσαρακοστής που διανύουμε ευχόμενος καλό υπόλοιπο, με υγεία και δύναμη.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, όπου παρακολούθησε τη μουσική εκδήλωση «Τα ματωμένα χώματα», αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και η Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς «Πλειάδες».

Ο Σεβασμιώτατος περέστη και στη Λιβαδειά, όπου πραγματοποιήθηκε η ίδια εκδήλωση, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στην αίθουσα του Διοικητηρίου. Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του σε Θήβα και Λιβαδειά, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, ανέφερε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοί είμασταν και ποιοί είμαστε, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο της Ουκρανίας που γίνεται μεταξύ ομοδόξων χριστιανών ευχόμενος γρήγορα να τελειώσει.

imtl.gr

Σχετικά