Κ. Πλιακοστάμος: Παπάς ρεπόρτερ από το Κυριάκι

Ο γενικός χειρούργος του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ. Κων/νος Πλιακοστάμος, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook πως ένας παπάς, με τη χρήση ερασιτεχνικής κάμερας του κινητού του, επιδίωξε να καταγράψει τα «κακώς κείμενα» στο Γ.Ν. Λιβαδειάς

Ζήλεψε τη δόξα του δημοσιογράφου της κρεβατοκάμαρας της δεκαετίας του ’90 (Μάκη Τριανταφυλλόπουλου)

Παπάς και με ερασιτεχνική κάμερα το κινητό του θέλησε να αποτυπώσει τα κακώς κείμενα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Δεν ήταν όμως αντικειμενικός ούτε και πειστικός. Για όλους εσάς που σχολιάσατε πάντως αρνητικά τη συμπεριφορά του προσωπικού του νοσοκομείου Λιβαδειάς απέναντι στη γυναίκα του παπά ρεπόρτερ ας γνωρίζετε και τα παρακάτω: – ο παπά ρεπόρτερ παρανόμησε βιντεοσκοπώντας προσωπικό και ασθενείς παραβιάζοντας την αρχή προσωπικών δεδομένων.

Ο παπα ρεπόρτερ βρέθηκε σε χώρο που βρίσκονταν και ασθενείς και είχαν κάθε λόγο να μην γνωστοποιήσουν την παρουσία τους στο νοσοκομείο κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του. Απαγορεύεται με κάθε τρόπο η βιντεοσκόπηση στους χώρους του νοσοκομείου, ως άρθρο του ποινικού κώδικα αυτό είναι αναρτημένο παντού, η πράξη του αποτελεί ποινικό αδίκημα και είναι πολύ εύκολο για μας να του υποβάλλουμε μήνυση. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, ας το λάβει σοβαρά υπόψη του, άλλωστε μάς έχει προσφέρει ο ίδιος πλούσιο απολαυστικό αποδεικτικό υλικό.

Ο παπά ρεπόρτερ με την ερασιτεχνική του κάμερα παρουσία δεκάδων μαρτύρων μπήκε μέσα στο χώρο των επειγόντων ενώ ήταν θετικός ο ίδιος όπως και η σύζυγός του η οποία φυσικά έτυχε πάντως της αναλόγου ιατρικής προσοχής και περίθαλψης. Προς ενημέρωση όλων για την περίπτωση των θετικών στον κορωνοϊό ασθενών προβλέπεται η εξέταση τους σε ειδικούς χώρους που υπάρχουν και είναι δύο δωμάτια υποδοχής στο χώρο των επειγόντων.

Ο παπά ρεπόρτερ παραβίασε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο εισερχόμενος χωρίς προφυλάξεις στο χώρο των επειγόντων. Δεύτερο σοβαρό ποινικό αδίκημα του παπά ρεπόρτερ. – ο παπά ρεπόρτερ γλίτωσε την αυτόφωρη διαδικασία χάρη στην υπομονή, την ανωτερότητα και την εμπειρία του προσωπικού του νοσοκομείου Λιβαδειάς που έχει πλέον εξοικειωθεί σε τέτοιες ανώμαλες καταστάσεις που προκαλούν ατελείς υστερικές προσωπικότητες.

Αν είχε εμβολιαστεί αυτός και η σύζυγός του όπως και πολλοί άλλοι που και ο ίδιος έχει επηρεάσει, ίσως ο ιός να ήταν τώρα μία απλή ενδημία και να μην δυσφορούσε από τα μέτρα που ακολουθούμε στους θετικούς στον κορωνοϊό ασθενείς.

Η επιλογή του παπά ρεπόρτερ να αγνοεί επιστημονικές αρχές αλλά τελικά να καταφεύγει σε αυτές όταν έχει την ανάγκη τους, δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας που τον διακατέχει. – το ότι η συζυγός του είχε ελαφριά συμπτωματολογία το οφείλει σε όλους εμάς που χτίσαμε τοίχος ανοσίας κι εξαναγκάσαμε τον ιό σε μετάλλαξη υψηλής μολυσματικότητας μεν πολύ μικρής παθογόνου δύναμης δε.

Το μυαλό όλων αυτών των ψεκασμένων βέβαια πιστεύει το αντίθετο γι αυτό και λειτουργούν με απαιτήσεις απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό. – την επόμενη φορά ο παπά ρεπόρτερ ας πάει σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Λεβαδειακού για να εισπράξει τουλάχιστον τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μην αφήνετε τους παπάδες να ξεφτιλίζονται ως αρνητές αντιεμβολιαστές και κυρίως να διασύρουν το σύνολο της επισήμου εκκλησίας. Μαζέψτε τους, και αυτούς της Λιβαδειάς. Υπάρχουν σημαντικές ευθύνες για όλους αυτούς και η συμπεριφορά τους προβληματίζει κι ενοχλεί ιδιαίτερα παραπέμποντας σε σκοταδιστικές εποχές. Επειδή χρησιμοποιούν ένα κινητό παρανομώντας δεν σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο κι απολαμβάνουν ασυλίας. Έχουν γίνει σοβαρά λανθασμένες επιλογές από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της εκκλησίας κι η πανδημία το κατέδειξε περίτρανα.

Ο παπά ρεπόρτερ δεν κατέβασε την άθλια ανάρτησή του 3 μέρες τώρα και οι 18 και πλέον κοινοποιήσεις της αλλά και οι πάνω από χίλιες θεάσεις του βίντεό του σε αυτή δεν αφήνουν άλλα περιθώρια παρά να υπερασπιστούμε την παρουσία μας στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Στις επόμενες εκδόσεις του ευχόμαστε να γίνει παπά σούζας ή παπά ροκάς ίσως σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία.

Σχετικά