Το μήνυμα του αστυνομικού διευθυντή Βοιωτίας Ν. Τρικαλίτη – Αποστρατεύεται μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας

Μετά από 35 έτη Υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία ολοκληρώθηκε  ένας σημαντικός κύκλος της επαγγελματικής μου διαδρομής.

Κατ΄ αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, όπου υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης και ιδιαιτέρως στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ως Διοικητής και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας ως Διευθυντής.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας& Αυλίδος, τους Βουλευτές του νομού μας, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, όλους του Δημάρχους του νομού μας, καθώς και τους εκπροσώπους των δικαστικών και στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας, επιστημονικών, επαγγελματικών και λοιπών φορέων, καθώςκαι των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη αρωγή τους στην επιτέλεση της αποστολής μας ως Ελληνική Αστυνομία.

Ευχαριστώ επίσης μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους μου, γυναίκες και άνδρες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι εκτελούν καθημερινά τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα σε δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας να είναι δίπλα στους συμπολίτεςμας με κάθε κόστος.

Ως ενεργός πλέον πολίτης, θα στηρίζω το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και εύχομαι το ίδιο να πράττετε όλοι.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγο και τα παιδιά μου για τη συμπαράστασή τους, δίχως την οποία θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να σταθώ επάξια των προσδοκιών και να προσφέρω τις Υπηρεσίες μου στους συμπολίτες μας.

Νικόλαος ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ

Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.ο.θ.

Σχετικά